GDPR

Den här sidan ska informera om hur bolaget använder personuppgifter. Det verkar som att man måste ha en sån här sida nuförtiden. Det är ju egentligen bara för att många bolag inte kan sköta sig, men så är det med mycket i samhället.

Personuppgiftsansvarig är Weinholt Consulting AB. Bolaget är registrerat hos bolagsverket med organisationsnummer 559403-2707. Styrelsen har sitt säte i Göteborg, Västra Götaland.

Insamlat data

Ingen information samlas in från besökare. Sidan använder inte cookies.

Utskick

Vi kan komma att kontakta dig i marknadsföringssyfte via ditt företags öppna kontaktvägar, såsom e-post, webbsidor, telefon och brev. Sådan kontakt görs endast för hand och upphör om vi inte får kontakt. Om du svarar så klassar vi personuppgifterna du skickar som frivilligt inskickade.

Data du skickar in frivilligt

När du kontaktar bolaget sparar vi den kontaktinformation du ger oss. Detta görs för att kunna kontakta dig angående konsulttjänster. Informationen sparas i upp till två år efter sista kontakten.

Vilka delar vi din information med?

Din information kan komma att delas i syfte att förmedla en kontakt med våra partners inom elektronikindustrin, men endast med ditt godkännande.

Var sker databehandlingen?

Dina personuppgifter behandlas enbart inom Sveriges gränser.

Rätten att få tillgång till din data, rätten till rättelse, rätten att bli glömd

Skriv e-post till security på den här domänen så ordnar vi det.

Förändringar i policyn

Denna policy kan komma att ändras från tid till annan. När så sker ändras datumet nedanför.

Senaste ändring: 2023-01-03